Adviesbureau Deep Value | Transformation partners kiest voor ‘no cure, no pay’ aanpak

Nieuw bedrijf zet ‘digitale tweeling’ in voor succesvolle bedrijfstransformaties

Tiel, .. – De IT-bedrijven Eqeep en Business as One hebben het adviesbureau Deep Value | transformation partners, opgericht. Deep Value is een adviesbureau nieuwe stijl, gericht op het ondersteunen van bedrijven bij hun digitale transformatie. Deep Value heeft hierbij gekozen voor een bijzondere aanpak. De inkomsten worden niet gebaseerd op uren, maar zijn afhankelijk van het van tevoren afgesproken resultaat dat Deep Value samen met de klant daadwerkelijk realiseert: geen resultaat, dan ook geen rekening. De directie bestaat uit Pieter den Hollander (Algemeen Directeur) en Onno Hektor (Commercieel Directeur), die beiden lange ervaring hebben in de ICT-markt.

Delen

Pieter den Hollander: “We zien dat de gemiddelde levensverwachting van een bedrijf tegenwoordig slechts 7 jaar is. Digitale transformatie is voor bedrijven van levensbelang om mee te gaan met de razendsnel veranderende klantvraag en niet van de markt gedrukt te worden door concurrenten. Tegelijk zien we dat directies het zat zijn om steeds maar weer vermogens aan dure adviesbureaus te betalen zonder dat duidelijk is wat hun adviezen concreet opleveren. En bij gebrek aan beter wordt er maar al te vaak geïnvesteerd in lapmiddelen, zoals business intelligence. Wij denken dat je pas met succes kunt transformeren als je een helder beeld hebt van hoe je bedrijf ervoor staat en wat de concrete impact is van digitale technologieën. Deep Value helpt klanten dat essentiële beeld te krijgen met een digitale tweeling, conform de aanpak die in de vliegtuigindustrie gebruikt wordt om eerst de nodige simulaties uit te voeren alvorens vliegtuigen daadwerkelijk te bouwen.”

De digitale tweeling van Deep Value maakt het businessmodel op alle onderdelen inzichtelijk en levert de belangrijke aandachtsgebieden op. Vervolgens kan de inzet van innovatieve digitale technologieën voor deze gebieden eerst gesimuleerd en geoptimaliseerd worden, alvorens in een implementatie te investeren. Deep Value bouwt deze digitale tweeling met behulp van Enterprise Operational Intelligence (EOI) software. Ook heeft Deep Value een eigen methode ontwikkeld om de digitale tweeling effectief in te zetten.  Zodat als het ware een digitale directiekamer ontstaat, van waaruit het bedrijf bestuurd kan worden. Daarmee onderscheidt Deep Value zich van adviesbureaus die nog steeds het adviesrapport als einddoel zien. De digitale tweeling kan bovendien de organisatie continu scannen, waardoor een betrouwbaar beeld ontstaat van de effecten van bijvoorbeeld innovaties.

Deep Value-oprichter Eqeep

Deep Value-oprichter Eqeep levert zakelijke software voor operationele, ondersteunende en strategische doeleinden en is gespecialiseerd op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Service Management. Eqeep heeft kantoren in Nederland en Duitsland en is actief in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het bedrijf ziet de investering in Deep Value als een strategische en logische uitbreiding van zijn portfolio. Gezien de kennis en ervaring die nodig is voor digitale transformatie, is gekozen om deze uitbreiding in een aparte onderneming onder te brengen in samenwerking met Business as One dat gespecialiseerd is in digitale transformatie en het bouwen van digitale tweelingen voor organisaties.

Contact voor de pers

Carroll Florentinus, MCS PR - carroll@mcspr.nl / 023 562 82 08.

Wilt u meer informatie of weten wat Eqeep voor u kan doen?

Workwave

Meer lezen
Boek een demo Download E-book Dynamische routeplanning  Software Met efficiënte   Oplossingen Waarom WorkWave Routemanager Plan 20% Meer leveringen Verhoog Efficiëntie met 30% Verminder Brandstofkosten met
Meer lezen

Enterprise Resource Planning

Meer lezen
Gebouwd rondom vier kernprocessen: Service en Asset Management Service en Asset Management bestaat uit Enterprise Asset Management (EAM), Maintenance Repair and Overhaul (MRO) en Field
Optronica-Eqeep
Meer lezen