Flamingo flowers

Flamingo Flowers – Eqeep

FLAMINGO FLOWERS BV is onderdeel van de FLAMINGO HORTICULTURE GROUP in het Verenigd Koninkrijk; actief in de teelt, verwerking, marketing en distributie van duurzaam geproduceerde bloemen en premium groenten. Vanuit het hart van de Nederlandse bloemenhandel; direct gelegen naast de bloemenveiling Flora Holland, opereert Flamingo Flowers als dienstverlener voor haar Afrikaanse fair-trade kwekerijen. Flamingo Flowers verkoopt, verwerkt en transporteert snijbloemen rechtstreeks vanuit haar Afrikaanse kwekerijen naar retailers en speciaalzaken in heel Europa. Een belangrijk deel van hun activiteiten bestaat uit het leveren van premium bloemen aan hun zusterbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, die de grootste winkelketens van het land bevoorraadt.
Meer lezen

Emergya Wind Technologies (EWT) – Eqeep

Emergya is een internationaal actief bedrijf dat windturbines ontwerpt en produceert. EWT maakte gebruik van IFS Applications ™, versie 8.2. Helaas was dit project uitgevoerd met weinig betrokkenheid van de gebruikersgroep van EWT. De geconfigureerde functionaliteit van IFS Applications werd niet gebruikt zoals bedoeld totdat het bedrijf besloot een andere aanpak te kiezen om IFS Applications te optimaliseren.
Meer lezen

TEAM UK – Eqeep

Team UK is de wereldwijde leider in het minimaliseren van de downtime van apparatuur en assets en het maximaliseren van de prestaties door het leveren van kritische diensten aan haar klanten. Het zet zowel conventionele als zeer gespecialiseerde inspectie-, conditionerings-, onderhouds- en reparatiediensten in. In 2014 is het bedrijf gefuseerd met het Amerikaanse TEAM en heeft het de eerste belangrijke stap gezet met de IFS-installatie.
Meer lezen

Optronica – Eqeep

Optronica Service BV is een onafhankelijke serviceorganisatie die zich richt op oogheelkundige apparatuur, waaronder lasers, microscopen en diagnostische apparatuur. Optronica stond voor de uitdaging om medische apparatuur te onderhouden volgens de strenge richtlijnen voor het gebruik van medische apparatuur van de zorginstanties. Optronica koos voor IFS Application als ultieme oplossing.
Meer lezen

Applikon Biotechnology – Eqeep

Applikon Biotechnology is een Nederlandse fabrikant van bioreactorsystemen. Zij ontwikkelt, produceert en levert systemen voor zowel onderzoeks- als productiedoeleinden. Als snel groeiend bedrijf wordt het geconfronteerd met een toename van eisen en wensen uit de markt. Lees verder om te ontdekken hoe Applikon Biotechnologie voorziet in de behoeften van de markt.
Meer lezen