WorkWave Route Manager voor flexibeler, goedkoper, efficiënter en effectiever thuisbezorging

Tiel, .. – Klanten hebben steeds hogere verwachtingen van service en eisen van leveranciers snelle levering en bezorging op vooraf aangegeven tijden van de producten die ze bestellen. Het Nederlandse IT-bedrijf Eqeep, gespecialiseerd in oplossingen voor field service management (FSM) en ERP, speelt op deze behoeften in met het pakket Route Manager van WorkWave. Met de combinatie van de kennis en expertise van Eqeep op het gebied van field service management en WorkWave Route Manager kunnen leveranciers hun klanten beter van dienst zijn door ook de laatste stap, de ‘last mile’ – het bezorgen van producten aan consumenten of bedrijven – te automatiseren en te optimaliseren.

Delen

Routeoptimalisatie en GPS Tracking

Route Manager is bij bedrijven wereldwijd in gebruik voor het stroomlijnen van de logistieke en operationele processen. Met deze software kunnen mkb-bedrijven snel aan de slag gaan met het automatiseren van inefficiënte bezorgprocessen en het optimaliseren van routes. Leveranciers kunnen hierdoor hun operationele kosten verlagen, de productiviteit van bezorgers verhogen en de service aan hun klanten op een hoger peil brengen. . De statistieken van deze bedrijven laten zien dat de bezorgingen 30% efficienter verlopen en er tot 20% meer bezorgingen gerealiseerd kunnen worden.

Hoewel de termen routeplanning en routeoptimalisatie soms door elkaar worden gebruikt, zijn ze niet hetzelfde. Andere software voor routeplanning gaat over het algemeen uit van het vertrekpunt en brengt de kortste weg langs de verschillende bezorgpunten in kaart. Routeoptimalisatie van WorkWave daarentegen houdt rekening met een groot aantal andere factoren, waaronder laadvermogens, ploegenpatronen, vooraf bepaalde dekkingsregio's en gewenste bezorgtijden. Route Manager kan pakketten en bezorgers met behulp van GPS tracking volgen en de klant informeren over geschatte aankomsttijden. Dat verbetert niet alleen de service aan de klant maar kan ook de bezorgkosten verminderen doordat de bezorger niet voor een dichte deur komt te staan. Bovendien kan met de software het grootst aantal orders ingepland worden binnen vooraf ingestelde beperkingen.

Eqeep

Kleine en middelgrote bedrijven

Harm van Echteld, CEO van Eqeep: “In de toekomst zal Eqeep zijn product portfolio uitbreiden met andere software van WorkWave. We hebben gekozen voor een partnership met WorkWave omdat dit een logische uitbreiding van ons aanbod is. WorkWave is onderdeel van de Zweedse softwareleverancier IFS en wij zijn een partner van IFS. We zien dat ons huidige aanbod een ERP- of FSM-pakket van IFS vooral geschikt is voor grote ondernemingen. Route Manager leent zich goed voor kleinere en middelgrote bedrijven: de kosten zijn laag en de implementatie vraagt weinig tijd. Ook de integratie met andere bedrijfssoftware en -systemen is eenvoudig.”

Over WorkWave

WorkWave, een IFS-bedrijf, is een toonaangevende leverancier van cloud-gebaseerde softwareoplossingen die gericht zijn op het vereenvoudigen van de complexiteit van het beheren van bedrijven die gebasseerd zijn op de buitendienst en het hebben van een wagenpark. WorkWave's end-to-end routeplanning en GPS tracking oplossing wordt gedreven door de visie om last mile-bedrijven te ondersteunen, waardoor een 30% succespercentage in operationele efficiëntie en ROI door middel van slimme routetechnologie mogelijk is. Het krachtige algoritme, ontwikkeld door WorkWave, in combinatie met de gebruiksvriendelijke oplossingen zorgen voor een tijd- en geldbesparende software. Vanaf de eerste dag. WorkWave is door Gartner erkend in het Vehicle Routing & Scheduling Vendor Report, door Logistics Tech Outlook uitgeroepen tot Top 10 Routing and Scheduling Solution Provider en is tijdens de SaaS Awards uitgeroepen tot Best Product for Shipping, Inventory of Vehicle Logistics. Voor meer informatie: www.workwave.com/route-manager.

Pers contact

Robert Hovhannisyan, Marketing Coordinator
E: robert.hovhannisyan@eqeep.nl
T: +31 34 476 71 71

Wilt u meer informatie of weten wat Eqeep voor u kan doen?

Workwave

Meer lezen
Boek een demo Download E-book Dynamische routeplanning  Software Met efficiënte   Oplossingen Waarom WorkWave Routemanager Plan 20% Meer leveringen Verhoog Efficiëntie met 30% Verminder Brandstofkosten met
Meer lezen

Enterprise Resource Planning

Meer lezen
Gebouwd rondom vier kernprocessen: Service en Asset Management Service en Asset Management bestaat uit Enterprise Asset Management (EAM), Maintenance Repair and Overhaul (MRO) en Field
Optronica-Eqeep
Meer lezen