In verbinding met de toekomst

De telecomindustrie blijft een bron van groei, innovatie en disruptie. De komst van 5G zal een hele reeks mogelijkheden voor bedrijven creëren en ondersteunen. Met de daling van de inkomsten uit telefoonverkeer, kunnen telecomorganisaties profiteren van nieuwe ontwikkelingen zoals IoT, verbonden voertuigen, slimme huizen en slimme meetprogramma's.

  • Complexe infrastructuurprojecten
  • Asset management
  • Klantenservice activiteiten
  • Field Service

Overtref klantverwachtigen

Het verwachtingspatroon van de consument is hoger dan ooit tevoren. Uw infrastructuur, middelen en klantenserviceactiviteiten moeten hierop voorbereid zijn. Digitale transformatie stelt telecommunicatiebedrijven in staat om toegevoegde waarde te leveren aan de klant in alle kritische bedrijfsprocessen en zo de efficiëntie en het serviceniveau te verbeteren.

De consument staat in verbinding

Neem de loyaliteit en het geduld van de consument niet voor lief, bijna de helft van de wereldwijde bevolking staat te popelen om nieuwe producten en diensten uit te proberen. De snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid, dekking en service level overeenkomsten zijn belangrijke succesfactoren om klanten te winnen en te behouden. Eqeep biedt oplossingen die de hele breedte van de activiteiten van telecommunicatieorganisaties bestrijken.

Internet of Things

de toekomst staat in verbinding en we beginnen daar nu een glimp van op te vangen met slimme en onderling verbonden woningen, auto's, wegen, steden en apparaten. Fabrikanten bouwen steeds vaker sensoren in hun producten voor extra functionaliteiten en toegevoegde waarde. Hiervoor zijn aanzienlijke investeringen nodig, telecombedrijven zullen moeten inspelen op deze nieuwe ontwikkelingen en nieuwe omzetmogelijkheden moeten vinden.

Digitale transformatie binnen de gehele organisatie

Eqeep kent de uitdagingen waar de telecomsector voor staan en weet deze om te zetten in kansen. Met onze cloud gedreven ERP, EAM en FSM software creëren en leveren wij echte waarde met onze oplossingen voor field service, beheerders en infrastructuuraanbieders.

Project and Asset-oplossingen

Effectief asset management heeft een directe invloed op de klanttevredenheid en de winstgevendheid. Wij bieden een geavanceerd asset management systeem met preventieve, op planning gebaseerde en break/fix onderhoudsoplossingen, inclusief lineaire asset functionaliteit voor het onderhoud van netwerken, torens, polen en andere infrastructuur.

Intelligent beheer van de buitendienst

Netwerksnelheid en -beschikbaarheid zijn enkele van de relevante indicatoren die van invloed zijn op de klanttevredenheid. Dat geldt ook voor het succes van de servicemonteur, voor de uptime van de apparatuur en de productiviteit van de technicus. Wij bieden AI gedreven sheduling & dispatch aan en leveren realtime-optimalisatiemogelijkheden om ervoor te zorgen dat de grootste waarde voor alle belanghebbenden wordt gerealiseerd tijdens de servicelevering.

Eqeep is de meest effectieve partner voor

Enterprise Asset Management

Meer lezen
Functies die de efficiëntie van uw assets maximaliseren Asset Lifecycle Management Onze unieke Enterprise Asset Management-oplossing heeft een breed scala aan functionaliteiten ter ondersteuning van elk afzonderlijk proces van de levenscyclus van de assets. Dankzij de diepgaande project management mogelijkheden die in onze oplossing zijn ingebouwd, kunnen we eenvoudig alle fasen van de levenscyclus van...
Meer lezen

Enterprise Resource Planning

Meer lezen
Gebouwd rondom vier kernprocessen: Service en Asset Management Service en Asset Management bestaat uit Enterprise Asset Management (EAM), Maintenance Repair and Overhaul (MRO) en Field Service Management (FSM). IFS Service Management is een full service life cycle management oplossing voor elke dienstverlener. Of u nu service verleent in het veld, in een fabriek, bij een...
Optronica-Eqeep
Meer lezen

Service Management

Meer lezen
Met de juiste service management software kunnen bedrijven snel reageren op marktontwikkelingen en klantenservice verwachtingen overtreffen.
Optronica-Eqeep
Meer lezen

Eqeep is uw partner in digitale transformatie

“Wij helpen bedrijven hun concurrentievoordeel te vergroten door hun waardeketen te analyseren, te organiseren en te vereenvoudigen door middel van digitale transformatie. Met onze klant- en oplossingsgerichte aanpak stellen we onze klanten in staat om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken”.

Contact
eqeep

Meer cases en informatie