Een compromisloze serviceworkflow

Als dienstverlener begrijpt u dat een uitstekende service veel verder gaat dan de interactie tussen de servicemonteur en de klant. Om uw bedrijf effectief te laten zijn, moet de hele levenscyclus van de service, van de initiatie tot en met de sluiting van het ticket, geoptimaliseerd worden - met onze service management oplossing hoeft u geen compromissen te sluiten over de integratie van uw processen.

  • Toonaangevend in field service management
  • IoT en AR mogelijkheden
  • Verhoog de uptime
  • Bespaar kosten

IT Service Management

Naarmate de service-technologieën van organisaties steeds complexer worden, neemt de noodzaak om de service van die systemen snel en effectief te beheren toe. Het is niet genoeg om alleen te reageren op een storing, of om iemand via de telefoon te begeleiden bij een reparatie. Connectiviteit is koning, en dat zou zich moeten uitstrekken tot de systemen die u gebruikt om servicewerkzaamheden bij te houden en te meten.

Field Service Management software van Eqeep bestrijkt de gehele, end-to-end service levenscyclus. Recente verbeteringen en geïntegreerde IoT mogelijkheden maken het een best-in-class oplossing die de meest complete, connected field service op de markt biedt. Wij helpen organisaties als die van u om de operationele efficiëntie te maximaliseren, de omzet te verhogen, de kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Professionele diensten

Eqeep begrijpt de behoeften van professionele dienstverlenende organisaties om klanten steeds beter te kunnen bedienen en om een kleiner aantal medewerkers te kunnen managen. Zelfs met de substantiële groei, nieuwe technologieën en een verhoogde nadruk op resultaatgerichte dienstverlening, is er geen sprake van een vertraging van dienstverlenende activiteiten. Gelukkig heeft Eqeep met zijn toonaangevende tools en schaalbaarheid voor bedrijven van elke omvang, datgene wat uw organisatie nodig heeft om uit te blinken.

Onze Field Service Management software bestrijkt de gehele, end-to-end service levenscyclus. Recente verbeteringen en geïntegreerde IoT-mogelijkheden maken het een best-in-class oplossing die de meest complete, connected field service op de markt biedt. Wij helpen organisaties zoals die van u om de operationele efficiëntie te maximaliseren, de omzet te verhogen, de kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Eqeep is de meest effectieve partner voor

Enterprise Asset Management

Meer lezen
Functies die de efficiëntie van uw assets maximaliseren Asset Lifecycle Management Onze unieke Enterprise Asset Management-oplossing heeft een breed scala aan functionaliteiten ter ondersteuning van elk afzonderlijk proces van de levenscyclus van de assets. Dankzij de diepgaande project management mogelijkheden die in onze oplossing zijn ingebouwd, kunnen we eenvoudig alle fasen van de levenscyclus van...
Meer lezen

Enterprise Resource Planning

Meer lezen
Gebouwd rondom vier kernprocessen: Service en Asset Management Service en Asset Management bestaat uit Enterprise Asset Management (EAM), Maintenance Repair and Overhaul (MRO) en Field Service Management (FSM). IFS Service Management is een full service life cycle management oplossing voor elke dienstverlener. Of u nu service verleent in het veld, in een fabriek, bij een...
Optronica-Eqeep
Meer lezen

Service Management

Meer lezen
Met de juiste service management software kunnen bedrijven snel reageren op marktontwikkelingen en klantenservice verwachtingen overtreffen.
Optronica-Eqeep
Meer lezen

Eqeep is uw partner in digitale transformatie

“Wij helpen bedrijven hun concurrentievoordeel te vergroten door hun waardeketen te analyseren, te organiseren en te vereenvoudigen door middel van digitale transformatie. Met onze klant- en oplossingsgerichte aanpak stellen we onze klanten in staat om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken”.

Contact
eqeep

Meer cases en informatie