Planning and Scheduling Optimization

Onze krachtige AI-gestuurde Planning & Scheduling Optimization oplossing stelt serviceorganisaties in staat om kosten te verlagen, winst te verhogen en een uitstekende klantenservice te bieden. De klanten van vandaag hebben hoge verwachtingen van het serviceniveau en verwachten waarde van hun producten, apparatuur, ondersteuning en andere aangeschafte diensten. Met PSO kunt u zich onderscheiden van de concurrentie door een snellere, soepelere en efficiëntere dienstverlening te bieden. U kunt niet alleen voldoen aan de service level agreements, maar u zult ook een aanzienlijke impact hebben op de merkbeleving en de financiële resultaten van het bedrijf. De prestaties op het gebied van dienstverlening moeten deel uitmaken van de doelstellingen van uw organisatie om klantenbinding te behouden, herhaalaankopen aan te moedigen en een positieve mond-tot-mondreclame op te bouwen.

  • Krachtige AI-gedreven optimalisatie
  • Reistijd en route-optimalisatie
  • Real time afspraak boeken
  • Planning op basis van doelstellingen
  • Rapportage en analyse

Functies die de efficiëntie van uw assets maximaliseren

Dynamische Planning Engine

PSO maakt gebruik van een dynamische planningsengine die draait op geavanceerde berekeningen en algoritmen om uiterst complexe planningsproblemen op te lossen en gelijktijdig rekening te houden met vooraf gedefinieerde restricties. Vanuit een praktisch bedrijfsperspectief zorgt de engine continu voor de meest optimale en efficiënte operaties, door rekening te houden met middelen, SLA's, onderdelen, vaardigheden van de technici, activiteiten, schema's en de relatie tussen dit alles. PSO biedt volledige flexibiliteit in het definiëren van het bedrijfsbeleid en de doelstellingen. Vergroot uw concurrentievoordeel en lever een uitmuntende service door te voldoen aan veeleisende service level agreements en te zorgen voor een consistente en betrouwbare dienstverlening.

Real-Time Optimalisatie

Planningen in het echte leven zijn zelden statisch, maar vereisen over het algemeen aanpassingen. Het is niet moeilijk in te zien waarom het maken van planningen een ontmoedigende taak kan zijn, stel je voor wat er met je perfect geoptimaliseerde plan gebeurt als klanten annuleren, afspraken overlopen of onderdelen op een andere manier moeten worden toegewezen. Hier schittert de krachtige AI-motor van PSO echt. Terwijl sommige systemen in de loop van de nacht berekeningen moeten maken, reageert PSO binnen enkele minuten met naadloze aanpassingen en houdt het rekening met verschillende bedrijfs- en AI-gedreven regels en ristricties.

"What-if" Scenariovoorspelling

De bedrijfsomgeving kan van de ene op de andere dag drastisch veranderen en dat geldt ook voor uw bedrijfsbehoeften. Onze What-if Scenario Planning software helpt u bij het plannen, voorbereiden en voorspellen van wijzigingen om de aanpassingen waar nodig uit te voeren, zodat u zowel tijd als geld kunt besparen. Wat als u bijvoorbeeld een toename in het aantal afspraken verwacht? Andere voorbeelden waarop u kunt testen zijn afname of toename van de arbeidspool, de back-office structuur, nieuwe klanten en regio's, en reisbeperkingen, om er maar een paar te noemen.

Eqeep is uw partner in digitale transformatie

“Wij helpen bedrijven hun concurrentievoordeel te vergroten door hun waardeketen te analyseren, te organiseren en te vereenvoudigen door middel van digitale transformatie. Met onze klant- en oplossingsgerichte aanpak stellen we onze klanten in staat om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken”.

Contact
eqeep

Waarom mensen en bedrijven voor ons kiezen

Bij Eqeep zijn we trots op de hechte relatie met onze klanten, dat is waar ons bedrijf op gebouwd is. Samen met onze klanten staan we voor zakelijke en industriële uitdagingen en nemen we alleen genoegen met het best mogelijke resultaat. Onze krachtige softwareoplossingen geven onze klanten de flexibiliteit en de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen onder controle te houden. Gedurende het gehele implementatieproces ondersteunen onze deskundige consultants uw organisatie, zowel operationeel als strategisch.

Meer lezen

Optronica – Eqeep

Optronica Service BV is an independent service organization which focuses on ophthalmic equipment, among which lasers, microscopes and diagnostic equipment. Optronica faced the challenge on maintaining medical equipment in accordance to the strict guidelines on the usage of medical devices from health care authorities. Optronica chose IFS Application as its ultimate solution.
Meer lezen

Flamingo Flowers – Eqeep

FLAMINGO FLOWERS BV is onderdeel van de FLAMINGO HORTICULTURE GROUP in het Verenigd Koninkrijk; actief in de teelt, verwerking, marketing en distributie van duurzaam geproduceerde bloemen en premium groenten. Vanuit het hart van de Nederlandse bloemenhandel; direct gelegen naast de bloemenveiling Flora Holland, opereert Flamingo Flowers als dienstverlener voor haar Afrikaanse fair-trade kwekerijen. Flamingo Flowers verkoopt, verwerkt en transporteert snijbloemen rechtstreeks vanuit haar Afrikaanse kwekerijen naar retailers en speciaalzaken in heel Europa. Een belangrijk deel van hun activiteiten bestaat uit het leveren van premium bloemen aan hun zusterbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, die de grootste winkelketens van het land bevoorraadt.
Flamingo flowers
Meer lezen

Applikon Biotechnology – Eqeep

Applikon Biotechnology is a Dutch manufacturer of bioreactor systems. It develops, produces and supplies systems for both research and manufacturing purposes. As a fast-growing company, it is facing an increase in market wishes and requests. Which and what type of people can support key- and end-users? And how would these requests be handled?
Meer lezen

Emergya Wind Technologies (EWT) – Eqeep

Emergya is a global oriented company that designs and produces wind turbines. It was using IFS Applications, version 8.2 for several years until aninvolvement of the user community within the company. The configured functionality of IFS Applications was not used as intended until the company decided to take another approach to optimize IFS Applications.
Meer lezen