Support services 24/7

Bij Eqeep willen we dat uw bedrijf zich concentreert op hetgeen waar het goed in is, dus met Eqeep Managed Services zorgen we ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer van uw IFS Apps of FSM-omgeving. U profiteert van de volledige ondersteuning en expertise van onze consultants die het technisch beheer verzorgen, en in samenwerking met onze partners kunnen wij u een volledig gehoste omgeving bieden. Of het nu in een private, Azure of Oracle cloud is, wij zoeken altijd naar een passende oplossing die aansluit bij uw specifieke wensen. Met Eqeep Managed Services verzorgen wij eventuele incidenten of IFS change requests. Wij ondersteunen u met onze 24/7 support diensten vanuit onze zeer bekwame servicedesk of via on-site consultancy. Neem contact op met een van onze experts en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen verbeteren.

  • Professionele servicedeskspecialisten
  • Technisch & functioneel applicatiebeheer
  • Hosting oplossingen

Compleet & zorgeloos IFS-applicatiebeheer

Functioneel Applicatiebeheer

Onze deskundige servicedesk staat voor u klaar om 2e en 3e lijns incidenten op te lossen, of wijzigingen aan te brengen in de bestaande applicatie op basis van uw behoeften. En of u nu kiest voor een serviceovereenkomst met SLA die volledig op maat gemaakt is, of voor een ticket waarop u vooraf een aantal uren support koopt, u kunt altijd rekenen op professionele ondersteuning. Met onze support zorgen we ervoor dat uw gebruikers hun werk optimaal kunnen doen en tevreden zijn.

Technisch applicatiebeheer

Samen met onze partners bieden wij u volledige ondersteuning voor uw bestaande IFS-omgeving. Dit begint met het opzetten van een monitoringsysteem, zowel op applicatie- als op database-niveau. Maar we kunnen ook Oracle patches, IFS updates en bug fixes installeren. En we zorgen voor een vlotte informatie-uitwisseling met uw huidige infrastructuurbeheerder. We doen er alles aan om u een stabiel platform te bieden waar uw medewerkers efficiënt en effectief op kunnen werken.

Hosting oplossingen

Eqeep Managed Services stelt u in staat om alles in de cloud te houden zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van uw eigen servers. Samen met onze partners bieden wij verschillende cloud mogelijkheden aan, variërend van een private, Azure of Oracle cloud. Wij beheren de volledige cloud-infrastructuur, de monitoring en het onderhoud en zorgen ervoor dat u de laatste update geïnstalleerd heeft. Of dat nu het OS, de database of de applicatie is. Onze Service Desk fungeert in alle gevallen als één aanspreekpunt. Eenvoudig en overzichtelijk. Met de maandelijkse rapportages houden we u op de hoogte van de gehoste omgeving.

Eqeep is uw partner in digitale transformatie

“Wij helpen bedrijven hun concurrentievoordeel te vergroten door hun waardeketen te analyseren, te organiseren en te vereenvoudigen door middel van digitale transformatie. Met onze klant- en oplossingsgerichte aanpak stellen we onze klanten in staat om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken”.

Contact
eqeep

Waarom mensen en bedrijven voor ons kiezen

Bij Eqeep zijn we trots op de hechte relatie met onze klanten, dat is waar ons bedrijf op gebouwd is. Samen met onze klanten staan we voor zakelijke en industriële uitdagingen en nemen we alleen genoegen met het best mogelijke resultaat. Onze krachtige softwareoplossingen geven onze klanten de flexibiliteit en de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen onder controle te houden. Gedurende het gehele implementatieproces ondersteunen onze deskundige consultants uw organisatie, zowel operationeel als strategisch.

Meer lezen

Optronica – Eqeep

Optronica Service BV is an independent service organization which focuses on ophthalmic equipment, among which lasers, microscopes and diagnostic equipment. Optronica faced the challenge on maintaining medical equipment in accordance to the strict guidelines on the usage of medical devices from health care authorities. Optronica chose IFS Application as its ultimate solution.
Meer lezen

Flamingo Flowers – Eqeep

FLAMINGO FLOWERS BV is onderdeel van de FLAMINGO HORTICULTURE GROUP in het Verenigd Koninkrijk; actief in de teelt, verwerking, marketing en distributie van duurzaam geproduceerde bloemen en premium groenten. Vanuit het hart van de Nederlandse bloemenhandel; direct gelegen naast de bloemenveiling Flora Holland, opereert Flamingo Flowers als dienstverlener voor haar Afrikaanse fair-trade kwekerijen. Flamingo Flowers verkoopt, verwerkt en transporteert snijbloemen rechtstreeks vanuit haar Afrikaanse kwekerijen naar retailers en speciaalzaken in heel Europa. Een belangrijk deel van hun activiteiten bestaat uit het leveren van premium bloemen aan hun zusterbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, die de grootste winkelketens van het land bevoorraadt.
Flamingo flowers
Meer lezen

Applikon Biotechnology – Eqeep

Applikon Biotechnology is a Dutch manufacturer of bioreactor systems. It develops, produces and supplies systems for both research and manufacturing purposes. As a fast-growing company, it is facing an increase in market wishes and requests. Which and what type of people can support key- and end-users? And how would these requests be handled?
Meer lezen

Emergya Wind Technologies (EWT) – Eqeep

Emergya is a global oriented company that designs and produces wind turbines. It was using IFS Applications, version 8.2 for several years until aninvolvement of the user community within the company. The configured functionality of IFS Applications was not used as intended until the company decided to take another approach to optimize IFS Applications.
Meer lezen