Dynamische routeplanning  Software
Met efficiënte  

Oplossingen

Eqeep-workwave

Plan
20%
Meer leveringen

Verhoog Efficiëntie
met 30%

Verminder
Brandstofkosten met

10-15%

Tracking & Routing
oplossingen

WorkWave Route Manager helpt bedrijven wereldwijd om de operationele en logistieke chaos te stroomlijnen en zo nieuwe hoogten van succes te bereiken. Bedrijven zijn in staat om snel aan de slag te gaan, overbodige processen te automatiseren en routes direct te optimaliseren met onze routeplanningssoftware.

Boek vandaag nog uw gratis demo!

Bespaar Uren
& Automatiseer
Omslachtige Taken

Verhoog Klant
Retentie &
Tevredenheid

Verhoog
Winstgevendheid met
Uw Bestaande Middelen

Profielen aanmaken

Eenvoudig uw depots & voertuigen aanmaken

Het opzetten van uw profiel(en) en het aan de slag gaan met Route Manager is snel en eenvoudig. U kunt uw profiel instellen en volledig configureren door uw chauffeurs en voertuigen toe te voegen, uw werkzones te definiëren en criteria toe te voegen die aansluiten bij uw zakelijke behoeften. U kunt uw profiel achteraf eenvoudig aanpassen wanneer uw bedrijfsbehoeften veranderen.

Orders beheren

Snel en eenvoudig importeren

Het toevoegen of importeren van orders is snel en efficiënt, Route Manager integreert uw orders automatisch door middel van krachtige API-technologie van externe bronnen. U kunt er ook voor kiezen om uw orders handmatig toe te voegen door Excel en CSV te importeren of ze zelf toe te voegen.

Routes plannen

Routes aanmaken, beoordelen, aanpassen en goedkeuren

Voorbij zijn de dagen dat u kostbare tijd kwijt bent aan het plannen van uw routes, om nog maar te zwijgen over last last-minute wijzigingen en verzoeken. Met Route Manager worden uw routes gepland en geoptimaliseerd, zodat u de beste en meest effectieve routes heeft op basis van uw werkorders en vooraf gedefinieerde bedrijfsregels. U kunt last minute orders toevoegen, wijzigingen aanbrengen of taken opnieuw toewijzen wanneer dat nodig is, u heeft altijd de best mogelijke routes, waardoor u tijd en geld bespaart.

Verstuur naar mobiel

Verstuur routes naar de mobiele apparaten van de chauffeurs

Geef uw chauffeurs en technici nauwkeurige en actuele informatie op hun mobiele apparaten, zodat ze altijd beschikken over de meest recente planning. U kunt ook real-time inzicht krijgen in uw wagenpark en activiteiten en afleverbewijzen verkrijgen zoals handtekeningen, notities, foto's en meer.

Aankomsten & vertrekken

Ontvang updates van uw chauffeurs

Overtref klantverwachtingen door een consistente ervaring te bieden door het gebruik van auto check-in/out geo-fences en real-time verwachte aankomsttijden, zodat u uw klanten op de hoogte kunt houden van belangrijke informatie over hun bestelling door middel van notificaties.

Volg via GPS

Altijd zicht op de locaties van uw voertuigen

Krijg realtime zicht op de locaties van uw wagenpark door het gebruik van GPS-tracking met Route Manager 360. U kunt de locatiegeschiedenis en de rapporten met een paar klikken openen in een eenvoudig te gebruiken interface. Met Route Manager 360 kunt u uw chauffeurs en bedrijfsmiddelen beschermen door inzicht te verkijgen in het rijgedrag van de chauffeurs, zoals remmen, acceleratie en snelheidsovertredingen.

Verstuur updates

Verstuur routewijzigingen naar chauffeurs

Uw klanten informeren over de bestelstatus en wijzigingen is niet alleen in het voordeel van de klant, maar verkleint ook het risico op mislukte leveringen door hun afwezigheid. Met geautomatiseerde meldingen en een live tracking link kunt u uw klanten transparantie bieden, zodat ze weten wanneer hun pakket aankomt.

Gegevens analyseren

Inzicht in bedrijfsprestaties

Om de winstgevendheid te verbeteren, zetten succesvolle bedrijven business tools in die hen inzicht geven in waar productiviteitsverbeteringen mogelijk zijn. Het Analytics Dashboard van Route Manager geeft u de juiste informatie over uw assets en bestelgegevens, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. U heeft inzicht in de reistijd en belading van het voertuig, het totale aantal overtredingen van de tijdvensterverplichtingen, de orderverdeling en nog veel meer.

Download E-book

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.