Wie zijn wij?

"De naam Eqeep afkomstig van het Engelse woord keep - the strongest and securest part of a medieval castle, ofwel een veilige haven, een solide gebouw met fundering."

Eqeep is een IT-dienstverlener die bedrijven adviseert en ondersteunt bij hun digitale transformatie. In samenwerking met DeepValue, onderdeel van de Eqeep Groep, bieden wij toegevoegde waarde door met digitale technieken bedrijfsprocessen te optimaliseren en daardoor organisaties verder te brengen waardoor zij voorop kunnen lopen in hun business.

Door de bedrijfsprocessen in kaart te brengen door toepassing van o.a. een digital twin van de organisatie kan Eqeep niet alleen de hierdoor ontstane bottlenecks achterhalen, maar ook het effect van de benodigde veranderingen vaststellen alvorens oplossingen door te voeren. Wij richten ons daarbij met name op de sectoren Food & Beverage, Manufacturing en (Field) Service Management.

Eqeep is IFS Gold Partner

Gold partner

Eqeep is bovendien een gecertificeerde Gold Service and Channel Partner en in Nederland de meest ervaren systeemintegrator van IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfssoftware. Eqeep is daarom ook uitgeroepen tot 'IFS Service Partner of the Year' in 2016 en in 2018. Daarnaast kan Eqeep ook voorzien in zeer ervaren IT-personeel - van programmeurs tot projectmanagers - of dat nu vast of tijdelijk is.

Waarom Eqeep?

Eqeep is opgericht omdat wij organisaties toegevoegde waarde willen bieden door met digitale technieken bedrijfsprocessen te optimaliseren en daardoor organisaties verder te brengen. Het uitgangspunt daarbij is we ervan overtuigd zijn dat er een betere, snellere en goedkopere manier is om organisaties te helpen complexe bedrijfssystemen te implementeren. IT hoeft niet ingewikkeld en tijdrovend te zijn zoals in de jaren negentig. Moderne bedrijfsoplossingen bestaan uit standaard softwarecomponenten, een agile projectaanpak, duidelijke communicatie en goede mensen, die u tijd en geld besparen en u in staat stellen om beter te presteren dan uw concurrenten.

Wat wij doen

Eqeep is gespecialiseerd in Enterprise Resource Planning (ERP), Enterprise Asset Management (EAM) en Enterprise Service Management, (ESM) waarvoor we in beginsel de oplossingen van IFS inzetten. We staan bekend om onze wendbaarheid, die mogelijk wordt gemaakt door onze experts en de unieke kenmerken van de IFS-bedrijfssoftware, die uit standaard modules bestaat en is gebouwd op de gezamenlijke ervaring van tienduizenden klanten. Met deze modules kunnen we het overgrote deel (tot meer dan 90% procent) van uw behoeften dekken. Wij verzorgen het volledige implementatieproces, van strategisch advies, analyse en optimalisatie, tot het verlenen van licenties, het bouwen van oplossingen, de implementatie en het aanbieden van diverse ondersteunende diensten, zoals hosting, cloud en managed services.

Eqeep is de meest effectieve partner voor

Enterprise Resource Planning

Meer lezen
Gebouwd rondom vier kernprocessen: Service en Asset Management Service en Asset Management bestaat uit Enterprise Asset Management (EAM), Maintenance Repair and Overhaul (MRO) en Field Service Management (FSM). IFS Service Management is een full service life cycle management oplossing voor elke dienstverlener. Of u nu service verleent in het veld, in een fabriek, bij een...
Optronica-Eqeep
Meer lezen

Eqeep is uw partner in digitale transformatie

“Wij helpen bedrijven hun concurrentievoordeel te vergroten door hun waardeketen te analyseren, te organiseren en te vereenvoudigen door middel van digitale transformatie. Met onze klant- en oplossingsgerichte aanpak stellen we onze klanten in staat om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken”.

Contact
eqeep