Digitale transformatie De juiste aanpak

Veel bedrijven denken dat ze een digitale transformatie ondergaan, maar slechts een paar bedrijven weten wat dat eigenlijk betekent. Het begrijpen van digitale transformatie is geen complex proces, het begint met het begrijpen van uw bedrijf en het identificeren van kansen en prioriteiten. Digitale transformatie gaat over het hebben van een technologiestrategie, niet alleen voor de hele onderneming, maar voor elk onderdeel van uw bedrijf. Daarom kijken we holistisch naar uw onderneming en hebben we onze oplossingen en technologieën zo ontworpen dat ze wendbaar en flexibel zijn om niet alleen de huidige uitdagingen op te lossen, maar ook om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Voor bedrijven die actief zijn in de dienstensector betekent het dat ze een sterke Field Service Management oplossing nodig hebben die de transformatie van de organisatie volledig ondersteunt en die servicebehoeften anticipeert en identificeert voordat ze zich voordoen door middel van IoT en AR-mogelijkheden. Niet alleen maakt u van uw service een winstgevende inkomstenstroom, maar u verhoogt ook de klanttevredenheid en -loyaliteit door dit te doen.

Een transparante supply chain Helderheid van boerderij tot bord

De voedsel- en drankenindustrie heeft zich ten doel gesteld de voedselveiligheid te verbeteren, afval te minimaliseren en duurzaamheid te omarmen. Deze inspanning wordt vandaag de dag sterk gedreven door Eco- en milieubewuste consumenten. De moderne consument wil het verhaal kennen achter de producten die hij koopt “van boer tot bord”. Gezond en voedzaam voedsel is niet langer de enige reden waarom een product wordt gekocht, maar ook de ethische gronden waarop het is gefabriceerd en geproduceerd. Daarom zijn traceerbaarheid en transparantie binnen de toeleveringsketen en de productieprocessen van cruciaal belang voor voedsel- en drankfabrikanten. Onze ERP-oplossing voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie is ontworpen met deze uitdagingen en behoeften in het achterhoofd.

Business Value Engineering Onze aanpak voor maximale toegevoegde waarde

Hoewel business value engineering een gangbare term is in de industrie, benaderen we het bij Eqeep op een unieke manier. Onze aanpak zorgt ervoor dat wat wij leveren maximale financiële waarde creëert voor onze klanten. Ons uitgangspunt is ervoor te zorgen dat we dezelfde visie en begrip hebben, zodat er een duidelijke routekaart naar succes kan worden gedefinieerd. Dit proces vereist een nauwe samenwerking tussen partijen en is meer dan het opstellen van een business case. Het gaat erom welke processen en stappen we samen met onze klanten nemen om uiteindelijk tot de gewenste business case te komen. Onze kennis en ervaring in diverse industrieën in combinatie met onze klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak zorgt ervoor dat we in kortere tijd maximale waarde kunnen realiseren.