IFS

IFS is een internationaal bedrijf dat bedrijfssoftware ontwikkelt en gevestigd is in Linköping, Zweden. Het bedrijf levert bedrijfssoftware aan klanten over de hele wereld die goederen produceren en distribueren, activa bouwen en onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. IFS is gespecialiseerd in Enterprise Resource Planning, Enterprise Asset Management, Enterprise Project Management, Field Service Management en Supply Chain Management. Met meer dan 4.000 werknemers en een groeiend ecosysteem van partners ondersteunt IFS meer dan 10.000 klanten over de hele wereld en heeft meer dan een miljoen gebruikers.

Astra

Astra helpt bedrijven met het gebruik van IFS-software en applicaties om de best mogelijke resultaten te bereiken. Hun team van experts gaat klantgericht en resultaatgericht met klanten om en biedt hun pakket- en op maat gemaakte consulting diensten aan op het gebied van ERP, FSM, CRM, FSM, SCM, BI en andere gerelateerde technologieën.

WorkWave An IFS company

WorkWave, een IFS-bedrijf, biedt cloud-gebaseerde Field Service- en Fleet Management-oplossingen voor bedrijven die mobiele personeel in dienst hebben. WorkWave’s oplossingen zijn gericht op het vereenvoudigen van de uitdagingen van servicebedrijven die op een wagenpark zijn gebaseerd. Met Route Manager, een softwarepakket voor routeplanning en GPS-tracking, lost WorkWave de uitdagingen van bedrijven op met last mile delivery.

Arvato-Systems

Arvato Systems biedt slimme diensten aan voor de digitale wereld. Vanuit haar 25 kantoren, verspreid over de hele wereld, ondersteunt de internationale IT-specialist en multi-cloud dienstverlener bekende bedrijven bij hun digitale transformatie. Met veel technisch inzicht, branchekennis en een duidelijke focus op de behoeften van de klant ontwikkelt Arvato Systems innovatieve IT-oplossingen, cloudinfrastructuren, integreert digitale processen en neemt de werking en ondersteuning van IT-systemen over.

TheDOC

TheDOC is volledig gespecialiseerd in Oracle® technologie met een uitgebreid pakket aan diensten en applicaties, op maat gemaakt om de bedrijfsdoelstellingen van ondernemingen te ondersteunen. Hun diensten variëren van het aanbieden van full service ondersteuning voor Oracle®-omgevingen, maatwerkoplossingen, business intelligence, cloud services en nog veel meer.

Talend

Talend Helps businesses find clarity amidst the data chaos.

Talend is een leider op het gebied van data-integratie en data-integriteit. Het helpt bedrijven over de hele wereld om betere beslissingen te nemen op basis van real-time en betrouwbare data. Talend biedt een volledig geïntegreerd open-source data-integratie platform dat ervoor zorgt dat enterprise data compleet, schoon, compliant en direct beschikbaar is voor iedereen die het nodig heeft binnen de organisatie.

De Talend Data Fabric-technologie biedt mogelijkheden voor data-integratie, datakwaliteit, data preparation, Big Data, information stewardship en vele andere mogelijkheden op het gebied van datamanagement.

Talend wordt beschouwd als marktleider op het gebied van cloud- en Big Data-integratiesoftware. Dit is ook te zien in Gartner’s Magic Quadrant for Data Integration Tools in 2020, maar ook in The Forrester Wave™: Enterprise Data Fabric, Q2 2020.

ClickLearn Digitale adoptie en gebruikerstraining in één oplossing

ClickLearn automatiseert het proces van het maken van trainingsmateriaal en documentatie voor een hogere ROI en adoptie van de meest populaire bedrijfssystemen zoals IFS – maar ook Microsoft D365, SAP, en Oracle. Het bespaart content creators en auteurs tijd bij implementatieprojecten door hen in staat te stellen elke klik in een proces op te nemen en deze opnames te gebruiken om automatisch werkinstructies te maken. Door eenvoudigweg door de bedrijfsprocessen te klikken, kunnen auteurs lesmateriaal in de volgende formaten produceren:

  • Stap-voor-stap instructies in HTML voor online publicatie
  • Stap-voor-stap instructies in Word en PDF
  • PowerPoint-dia’s voor klassikale training
  • Show-me, Try-me, en Test-me interactieve video’s

Een in-app assistent om gebruikers te helpen taken uit te voeren in hun live systeem
Wanneer ze klaar zijn met bewerken, kunnen auteurs hun content publiceren op een volledig leerportaal in meer dan 45 talen, beschikbaar op elk apparaat, online en offline – waar en wanneer uw gebruikers begeleiding nodig hebben. – Dit ondersteunt werkelijk elk gebruikersadoptiescenario.